Комплект за епилация с традициона кола маска Quickepil зелена

Най-ефективният комплект за епилация, тъй като космите израстват след около 3 седмици, така може да се насладите на фина кожа за по-дълго време.

Нагревател за кола маска Prowax LR100:1 бр.
Традициона кола маска за епилация Quickepil дискове 1кг Розова/Зелена:1 бр.
Масло за след епилация 100мл:1 бр.
Шпатули средни 50бр:1 компл.
Пазарна цена: 78.89 лв 30%
55.00 лв
Вие спестявате: 23.89 лв (30%)
- 30%
+
Добави в списък "Желания"
KIT-Q-3030222001
В наличност

Разгледай още

Препоръчани продукти

  • Нагревател за кола маска и парафин Pro Wax LR100 с капацитет 400м, идеалното решение за бърза и лесна епилация и възможност да се насладите на многобройните ползи от парафиноличението. Нагревателя разтапя всички видове восък, с подвижен метален контейнер и регулируем термостат.
  • Традиционната кола маска за епилация е крехка, с ниска температурна точка на разтопяване 50 °C. Препоръчва се за чувствителна кожа, предразположена към алергии. Може да се използва за епилация на всички зони на тялото.
  • Успокояващото масло за след епилация Miley се състой от чисто рафинирано минерално масло и се препоръчва за премахване на следи от кола маска и успокояване на току що епилирана кожа.
  • Комплект дървени шпатули среден размер, съдържа 50 броя. Има полезно приложение при боравенето с традиционна кола маска, без значение коя област искате да епилирате. Хигиенични и лесни за употреба, подходящи както за лична, така и за професионална употреба.